Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Over

Hoveniersbedrijf Kuiper

Voor alle werkzaamheden in uw tuin moet u bij Hoveniersbedrijf Kuiper zijn. Gevestigd in Roden voeren wij hovenierswerk uit bij diverse klanten in de gehele regio. Hoveniersbedrijf Kuiper is sterk in vakwerk en hierdoor is een kwaliteit aanpak gegarandeerd bij tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Een goed tuinontwerp is de basis van een mooie tuin en ons team beschikt over de creativiteit om een tuinontwerp naar uw wensen te realiseren. Na het ontwerp volgt tuinaanleg waarbij de tuin gaandeweg vorm, kleur en sfeer krijgt. Ook kunnen wij van dienst zijn met kwaliteit tuinonderhoud om een mooie uitstraling van uw tuin te waarborgen. Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is Hoveniersbedrijf Kuiper uw allround tuinspecialist.

Wij voeren hovenierswerk uit in tuinen van alle mogelijke maten en soorten. Voor een mooie sfeer in uw tuin kunnen we onze klanten voorzien van advies en vakwerk zodat u het gehele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten. Onze werkzaamheden worden afgestemd op de wensen van de klant en worden naar tevredenheid uitgevoerd. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder met advies of een offerte op maat.

"Fantastisch werk geleverd! Zeer tevreden, vooral het ontwerp en meedenken, echt top! Dank Ronald"

Lianne van Mieghem – Klant

Wie zijn wij

Ons Team

Ronald Kuiper

Ronald Kuiper

Eigenaar/ Allround Hovenier

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!