Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Ontwerp

De basis van een mooie tuin is een goed tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Kuiper is u graag van dienst met de realisatie van een prachtig tuinontwerp, op basis van uw wensen.

Aanleg

Na de realisatie van een tuinontwerp bijpassend aan uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, kan Hoveniersbedrijf Kuiper u van dienst zijn met het aanleggen van uw tuin.

Onderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven en daarom is tuinonderhoud zeer belangrijk. Goed onderhoud vraagt veel ervaring en lichamelijke inspanning.

Beplanting

Mooie beplanting brengt sfeer en kleur in uw tuin. Dit maakt beplanting één van de belangrijkste punten voor de realisatie van een mooie
tuin.

Bestrating

Voor al uw tuinwerkzaamheden moet u bij Hoveniersbedrijf Kuiper zijn, ook voor de uitvoering van bestrating. De juiste uitvoering van bestrating vereist vakmanschap.

Terras

Geniet van uw tuin met een prachtige hardhouten terras. Een houten terras is een goed alternatief voor bestrating in uw tuin en hiermee creëert u een bijzondere en luxe uitstraling.

Erfafscheiding

Bij de realisatie van een mooie tuin speelt erfafscheiding een bepalende rol. Hiervoor heeft u de keuze in diverse uitvoeringen in schuttingen en rasterschermen.

Vijvers

Voor vakwerk bij vijveraanleg gaat u naar Hoveniersbedrijf Kuiper. Of u nu een moderne tuin of landelijke tuin heeft, een passende vijver is een ware toevoeging in elk soort tuin.

Boomverzorging

Veel hoveniers besteden boomverzorging uit. Als specialist in boomverzorging weet ons team de juiste aanpak bij de werkzaamheden voor boomverzorging.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!