Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Dienst

Erfafscheiding

Bij de realisatie van een mooie tuin speelt erfafscheiding een bepalende rol. Hiervoor heeft u de keuze in diverse uitvoeringen in schuttingen en rasterschermen. Schuttingen worden geleverd in verschillende vormen en variaties: horizontaal, verticaal, diagonaal en met of zonder motieven. De panelen van schuttingen worden gemaakt van gewolmaniseerde en/of hardhouten planken, latten of balken. Het hout is van dusdanige kwaliteit waardoor het is behoed voor rotting.

Schutting of rasterscherm als erfafscheiding

Een erfafscheiding kan ook worden gerealiseerd met een sfeervol rasterscherm in hout of betongaas. Deze erfafscheiding laat meer licht toe in uw tuin en een rasterscherm neemt minder ruimte in beslag dan een schutting. Met begroeiing van een klimop krijgt het rasterscherm bovendien een bijzondere, natuurlijke uitstraling.

Specialisatie in het realiseren van pergola’s

Een pergola is geschikt als een mooie opvulling van uw tuin. Creëer met een pergola een mooie overdekking van uw terras waar allerlei planten langs kunnen groeien. Met onze kennis in schuttingen en schermen kunnen we een kwaliteit pergola realiseren, bijpassend aan uw tuin.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!