Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Dienst

Tuinonderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven en daarom is tuinonderhoud belangrijk. Goed onderhoud vraagt veel ervaring en lichamelijke inspanning. Wanneer u geen tijd heeft of niet de mogelijkheid heeft om zelf tuinonderhoud uit te voeren, kan Hoveniersbedrijf Kuiper u hierbij van dienst zijn.

Tuinonderhoud in iedere gewenste vorm

Wij voeren tuinonderhoud uit in diverse tuinen van alle mogelijke maten. Voor iedere gewenste vorm van onderhoud kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het onkruid vrij maken van uw tuin, om de juiste bemesting van gazon en borders of het compleet snoeien van uw tuin, wij voeren alle werkzaamheden met oog op kwaliteit uit. Wij kunnen van dienst zijn met eenmalig tuinonderhoud of periodiek bij u langs komen voor goed tuinonderhoud.

Een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud

U kunt er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u het gehele jaar verzekerd bent van een schone en nette tuin. Hierbij wordt in de juiste periode benodigd snoeiwerk, maaiwerk en bemesting van uw tuin uitgevoerd. Ook wanneer het nodig is om uw gazon eens flink onder handen te nemen en deze van mos te doen, kan ons team dit op de juiste wijze verwezenlijken. Het onderhoudscontract wordt afgestemd op de door u gewenste werkzaamheden en daarbij bepaalt u hoe vaak wij langskomen. Neem contact op voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!