Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Dienst

Hardhouten terrassen

Geniet extra van uw mooie tuin met een prachtige hardhouten terras. Een houten terras is een goed alternatief voor bestrating in uw tuin en hiermee creëert u een bijzondere en luxe uitstraling. Voor de realisatie van een hardhouten terras gaat u naar Hoveniersbedrijf Kuiper. De kwaliteit van het hardhout in combinatie met onze professionele uitvoering zorgt voor een prachtig resultaat van uw terras.

Bijzonder terras met lange levensduur

Hardhout is hout afkomstig uit naaldbomen, in tegenstelling tot loofhout. Het hardhout wat wij gebruiken is van hoge kwaliteit en goed beschermd tegen rotting. Bij de realisatie van een houten terras wordt passend grondwerk uitgevoerd en wordt er rekening gehouden met de juiste waterafvoer voor optimaal behoud van uw hardhouten terras. Met een mooie uitstraling en een lange levensduur, kunt u jarenlang onbezorgd van uw prachtige hardhouten terras gaan genieten.

Dienst

Hardhouten vlonder terras

Hoveniersbedrijf Kuiper is tevens gespecialiseerd in het aanleggen van hardhouten vlonder terrassen. Wanneer u aan het water woont, kunt u met een vlonder op mooie wijze uw tuin extra verlengen. Ook kan een vlonder een mooie toevoeging zijn aan een vijver in uw tuin. Een hardhouten vlonder gaat jarenlang mee en zo kunt u volop genieten van een mooie buitenplek.

Deskundigheid bij een hardhouten vlonder terras

Bij de realisatie van een hardhouten vlonder terras kan Hoveniersbedrijf Kuiper u voorzien van passend advies. Waar brede planken bij een vlonder zorgen voor meer rust, doen smalle planken een tuin weer groter lijken. Bijpassend aan uw tuin en uw wensen kunnen wij de juiste hardhouten vlonder realiseren voor een mooie uitstraling van uw tuin.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!