Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Professionals in tuinonderhoud en aanleg
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Leeksterweg 36
9301 AP Roden
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Mail ons
Info@hoveniersbedrijfkuiper.nl
Bel ons
06 – 255 20 303
Bel ons
06 – 255 20 303

Dienst

Tuinaanleg

Na de realisatie van een tuinontwerp bijpassend aan uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, kan Hoveniersbedrijf Kuiper u van dienst zijn met het aanleggen van uw tuin. De juiste uitvoering van tuinaanleg is minstens zo belangrijk als het tuinontwerp.

Tuinaanleg wordt stap voor stap uitgevoerd

Tuinaanleg begint met de uitvoering van grondwerk. Het fundament voor de tuin wordt gelegd, waarmee de eerste contouren van de tuin al zichtbaar worden. Vervolgens kan de bestrating in de tuin worden gerealiseerd. Na de bestrating van uw oprit, looppaden of terras, wordt gestart met de beplanting, de realisatie van het gazon en plaatsen we onder meer hekwerken, schuttingen, vijvers en tuinhuisjes.

Zorgvuldige en enthousiaste werkwijze bij tuinaanleg

Bij tuinaanleg krijgt de tuin gaandeweg steeds meer vorm, kleur en sfeer. De kans bestaat dat tijdens de daadwerkelijke aanleg van de tuin nieuwe ideeën bij u opkomen. Hierbij staan we open voor de mogelijkheid u een nog mooiere tuin op te leveren. Ons enthousiaste team voert met plezier tuinaanleg uit. Van grondwerk tot bestrating, van beplanting tot de realisatie van vijvers, alle werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd voor een optimaal resultaat.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!